Tyg till syprojekt

Igår var jag och Daniel inne på tygaffär och försökte besluta oss vilka tyger vi ska ha till några syprojekt. Det tog en timme, jag behöver inte nämna mer än så. Men kan säga att jag var boven som tvekade dit och hit hela tiden. 

Tur att Daniel stod ut med mig. Hjärta dig!

Men det blev dessa tyger! Grönt, Grått och gult! Hoooppas att det blir bra!!! Måste bara klura ut mönster till en grej innan man vågar klippa tyget. 

0 kommentarer

Inne på vecka 30

Är inne på vecka 30 nu, wow.  Som ni ser, magen är som en fotboll nu. Haha. 


Börjar nu på med att planera när man ska påbörja ledigheten. Mammaledigheten alltså. Där man sitter därhemma och rullar tummen tills mini kommer ut. 
Är lite orolig om man tar för mycket ledighet före BF, då blir det lång väntande. Det vill jag undvik, men samtidigt vill jag vara hemma och koppla av. Även fixa klart några saker som man vet inte riktigt när man ska fixa dem. 🙄 
Tvätt av all babykläder, bäddningen på spjälsängen och ordning på allt annat. 

Nu under helgen ska jag guida två olika museet, Etnografiska och Medelhavets. hoppas att någon folk kommer. Så det blir något. Inte så att man kommer dit i onödan. Håller tummen. 

Efter besöket hos barnmorskan i tisdags, förstod vi att mer vila behövs. Efter lite snack bestämds det att jag jobbar hemifrån på tisdagar. Skönt det! Att pendla börjar klå på min kropp och krafter. 

Håhej!

3 kommentarer

Pågens Gifflar

Saft, vatten och gifflar ska man ha nerpackad i ryggsäcken.
Tillsammans går vi genom skogen,
där struntar vi i att följa efter stigen.
Mitt i skogen öppnar vi påsen och får fram doften
av nybakade gifflar, oslagbart tillsammans med det friska luften.
Självklart delar vi gifflar med djuren.
Nöjd och belåten tar vi fram GPS som leder ut oss från skogen.

0 kommentarer