Tiden flyter

 
Allt bara flyter på. Vet inte riktigt om man har för mycket för sig, eller är det lagom mycket? 
Jovisst, det vore alltid skönt om man har mer lediga tid till kreativa skapande. Har inte gjort något sen julen. Må jag erkänna, det känns tomt. 
 
Nu helt annat, varför händer det mycket på fritiden när man har ett jobb att gå till? Varför inte när man är ledig och har inget att göra? Men ja, som mamma sa, det är en mysko system. 
 
Det jag bekrymmer över, är att jag sitter vid datorn nästan varje dag. Det orsaker till att man har inte lust att sitta vid datorn på kvällarna. Därav tappade jag kontrollen över akutellta händelserna, sidor man följer, nyheter och allt möjligt som jag brukade ha koll på. Det gör så jag känner att jag hänger inte med vardagen, att jag missar något hela tiden.
 
Turligt är att jag blir inte ledsen för det, men det bekrymmer mig. Annars är jag glad att jag har börjat med ny sport - Volleyboll! Har träningen varje onsdagar och fredagar under våren. Skönt! Så sa jag upp min gymkortet hos F24S förra vecka. Det får dra åt där peppar växer. Inom kort köper jag klippkort till Gustavsbergsbadet tillsammans med Daniel min. Har saknat att få simma och basta.
 
För min eget skull ska jag försöka blogga mer. Brukar gilla det så mycket, så varför ska man sluta med det?
 
På återseende! 
1 kommentar
Mamsen

Ja! Blogga mer, det är jätteroligt att läsa!