Blåmärken på ringfingret.

Onsdags skadade jag min vänstra ringfingret genom att bli träffade på fingertoppen av bollen. Så hela fingret tog smällen, därav blåmärke på mitten av fingret. Svullen som fan, men nu, fem dagar senare är det okej med fingret. 


Men sjukt, jag skadade mig i fingret typ år 2004. Ja exakta samma plats. Men då blev det spricka i benet, då fick jag bära gips i fyra veckor. 
Haha, är det något med min ringfinger och bollar? Har dom svårt&tufft kärlek emellan??

Trots lite stelt i fingret nu, ser jag fram emot träningen på onsdag! 

Pepp!

0 kommentarer

Killen

 
Killen jag hittade ute på internet skickade mig en meddelande ”Jag tror att jag såg dig nyss”. Min kroppen stannade för ett ögonblick, trodde aldrig att jag skulle känna så här. Innan jag hann börja andas igen, upptäckte jag att jag har redan svarat honom med ”Jaså, Vart?”. Stoppade sedan ner mobilen i fickan, och fortsätt gå med mina vännerna. Låtsas som inget har hänt. Jag vill ändå inte ha honom, han är äldre och ful. Eller inte precis ful, inte mitt smak bara. Men hur vet jag? Jag har varken sett honom i verkligen eller på bild. Men det kände jag på mig. Efter ha ätit falafel kollade jag mobilen igen, två stycken olästa meddelanden. Båda från honom. ”I parken, ni gick förbi mig. Jag gillar blondin, är hon ledig?” Och sedan andra meddelanden ”vid södra stationen för att vara exakta.” Jag tittade upp på min vän som han kallade ”blondin” för. Ja, hon ser bra ut och hon skulle kanske gilla honom. Vad fan vet jag, påminde jag mig själv. Senare på kvällen klädde vi oss festfina och drog ut till dansklubben. Så fort man kom in beställde man en glas cider och svep upp allt på två minuter. ”Fan vilken tempo du har nu!” skrattade min vän bredvid mig. Jag skrattade med och visade gest att han ska också dricka upp sin dryck, bara för att dölja min nervositet. Just då såg jag honom, det är han. Det kände jag på mig. Rakad huvud, vältränad kropp med trånga svarta T-shirt och svarta jeans. Hans leende synas tydligt vid hans lagom solbrända hud. Jag skulle aldrig tro att han skulle vara medlem på den där sida på internet. Mobilen surrar, ”Du har visst upptäckt att jag är här.” Jag visste inte om jag ska le eller inte, så jag gick och beställde en ny glas. ”Du är visst blyg som jag antog haha, jag sitter här vid DJ och väntar.” Satt ner vid mina vännerna och tittade åt hålet där DJ finns. Ska jag verkligen gå dit och hälsa? Eller? ”Men du, är något fel? Eller tittar du på någon särskilt?” flinade min vän åt mig. ”Nej, det är bra” svarade jag och log brett. ”Killen därborta verkade gilla dig, han har tittat på dig sen vi kom hit.” ljög jag. Hon tittade och deras blick verkade möts. Hon gick upp med sin glas och sa ”jag kommer snart” med stor leende.

 

Här satt jag och tittade på medan min vän som har långa blonda hår, gick mot honom. Hans leende just då var svårt att missa. De försvann snabbt och svarade inte på mina meddelande hela natten.

0 kommentarer

Tiden flyter

 
Allt bara flyter på. Vet inte riktigt om man har för mycket för sig, eller är det lagom mycket? 
Jovisst, det vore alltid skönt om man har mer lediga tid till kreativa skapande. Har inte gjort något sen julen. Må jag erkänna, det känns tomt. 
 
Nu helt annat, varför händer det mycket på fritiden när man har ett jobb att gå till? Varför inte när man är ledig och har inget att göra? Men ja, som mamma sa, det är en mysko system. 
 
Det jag bekrymmer över, är att jag sitter vid datorn nästan varje dag. Det orsaker till att man har inte lust att sitta vid datorn på kvällarna. Därav tappade jag kontrollen över akutellta händelserna, sidor man följer, nyheter och allt möjligt som jag brukade ha koll på. Det gör så jag känner att jag hänger inte med vardagen, att jag missar något hela tiden.
 
Turligt är att jag blir inte ledsen för det, men det bekrymmer mig. Annars är jag glad att jag har börjat med ny sport - Volleyboll! Har träningen varje onsdagar och fredagar under våren. Skönt! Så sa jag upp min gymkortet hos F24S förra vecka. Det får dra åt där peppar växer. Inom kort köper jag klippkort till Gustavsbergsbadet tillsammans med Daniel min. Har saknat att få simma och basta.
 
För min eget skull ska jag försöka blogga mer. Brukar gilla det så mycket, så varför ska man sluta med det?
 
På återseende! 
1 kommentar