Passet!!!!

Fyfan, jag glömde nästan passet!!

För några dagar sen tappade jag bort min metall korrhållare som innehöll bankkort, körkort, busskort och ICA-kort. Tungt men all är spärrad och ska få ny. Men man hann inte få bankkortet innan man åker iväg idag måndagmorgon. Ack. Men det löste sig.
Därav när jag tog ut min reserv busskort ur portmonnän vid spärren alldeles nyss. Då tänkte jag på korthållaren med all kort... körkort.. PASSET!!!
Då vände jag och sprang hemåt.

Nu på tunnelbanan med passet och har mindre tid på t-centralen att handla in grejer. Ack. Men fan jag har aldrig glömt passet tidigare. Fy.

2 kommentarer

Hemma från italien

 
i två veckor hann vi med all sevärheter vi ville se i Rom, wowar hela tiden när man var i Vatikanstaten, åkt med tre timmars tåg till Napoli, hyrde en citroen picasso där, kört på motorvägen till Salerno och Paestum, bo i ett lägenhet utan wifi, kollat på några fotbollmatcher där döva svenskar spelar, hejat och tecknade ramsor trots vi kom på sista plats, kört hela vägen till Amalfi och Positano och Sorrento där vägarna är som berg och dalbana, åt en massa glass särskilt citronsorbet, tittat på gamla byggnader från före kristus födelse, badat i havet, åkt båt till ön Capri, njöt av utsikten från topppen på ön, ätit pizzor och pasta på resturanger, caprese också dvs tomat och mozzerella, åka tillbaka hela vägen till Rom, efter några andtagar lämnade vi Italien. 
 
Det har verkligen varit en bra resa. Verkligen en av de bästa resor jag har gjort. För det var kul och mysigt med sju andra tjejer. tack att jag fick åka med er! <3
1 kommentar