Kött-dröm

I natt drömde jag min första kött-dröm. Det sägs att vegetarianer får drömmar om kött och så. Trodde att jag skulle inte få sånt, eftersom jag är ny och kunde tänka mig äta kött ibland/sällan. Men så länge har jag inte gjort det. 

Min mamma stod och lagade mat. Något gott måste det vara, för när det serveras tog jag direkt en och började bygga mig en hamburgare. Med grönsaker och allt. Dressing också. Efter ett par tuggar "vaknade" jag och upptäckte att jag tuggar kött. Hamburgarekött.  Sådan billiga å fryst Hamburgarekött. Jag fick litelite ångest och frågade syrran om det var verkligen Hamburgarekött. Hon garvar bara och sa att jag har misslyckades som
Vegetarian. Jag blev så ledsen, jag som har tänkt äta kött ibland, då ska det vara riktig och god kött. Inte billig fryst kött! Såsåsåså besviken var jag. 

Och så vaknade jag.  


3 kommentarer
rememberthiis.blogg.se

Fint hår !!

Svar: Tack!! 😄🌿
Elly Persson

PvN

Synd att det inte är en sann händelse så du skulle kanske slå till din syster som skrattade åt dig? ;D

Svar: Hahaha, men om det händer på riktigt. Då är det bara att skylla mig själv, som inte kollade noggrant före man äter något. :)
Elly Persson

Mamsen

Mysko! Men det är väl lite det som är äckligt: fryst hackat kött från trista bitar. Ska det vara ska det vara gott kött, jag håller med! (Får prata allvar m syrran;) )