Lite grejer från grafiken


 
Här ser ni en del av mina grejer jag gjorde på grafiken. 
0 kommentarer

Kött-dröm

I natt drömde jag min första kött-dröm. Det sägs att vegetarianer får drömmar om kött och så. Trodde att jag skulle inte få sånt, eftersom jag är ny och kunde tänka mig äta kött ibland/sällan. Men så länge har jag inte gjort det. 

Min mamma stod och lagade mat. Något gott måste det vara, för när det serveras tog jag direkt en och började bygga mig en hamburgare. Med grönsaker och allt. Dressing också. Efter ett par tuggar "vaknade" jag och upptäckte att jag tuggar kött. Hamburgarekött.  Sådan billiga å fryst Hamburgarekött. Jag fick litelite ångest och frågade syrran om det var verkligen Hamburgarekött. Hon garvar bara och sa att jag har misslyckades som
Vegetarian. Jag blev så ledsen, jag som har tänkt äta kött ibland, då ska det vara riktig och god kött. Inte billig fryst kött! Såsåsåså besviken var jag. 

Och så vaknade jag.  


3 kommentarer

SjukFörra vecka var man hemma och sjuk hela veckan.  Gissa hur mycket ångest jag hade av att missat en hel vecka på skolan. :(

Nu tisdag vecka nummer två som sjuk. Spottade lite gul slem, gjorde inte det tidigare. Fan!  Jag som har mycket att göra denna vecka.  Nej jag har inte råd/tid att va sjuk.

Måste hitta klädsel till lördag, då Sdur's årlig fest ägs!  Into the Wild heter temat och då alla ska klä ut sig till djur!!! såååå vad spännande det blir! ****************

På torsdag och fredag. Måste man va på plats och dekorera hela lokal till olika typer av natur. Hoppas att det blir bra. Känns som att det kommer bli naket. :( men nej pepp! Det blir bra! Pepp igen! 

Idag ska jag till döva kvinnoföreningen. Har aldrig va där tidigare, så nu fyller föreningen 120 år. Så passar jag på att besöka och så.  

Bara om man är kry på eftermiddagen. Måste vara ärlig mot mig själv. Dvs vila så gott man kan.  Osv. 

Hoppas att man är frisk till lördag. Håller tummen! 

0 kommentarer