Denna vecka.

Måndag
Jobbade hemifrån. Hann även med mathandlingen och lussekattbakningen. och pizzabakningen!
 
Tisdag
Två 1½ timmars möten. En på förmiddag och en på eftermiddag. Ritade sedan därhemma tills läggdags.
 
Onsdag
Efter jobbet åkte jag och lämnar tre prints till tyckeri. Som ska tryckas till flera exempeler, dem säljer jag på lördag. EDYC-arbetsgruppsmöte, där planerar vi hur program för EDYC här i stockholm ska se ut. Det blir skitstort! Därefter tittade jag på en föreläsning om vad är en bra utbildning för oss döva på dövas hus. Sent på kvällen tränar jag volleyboll. 
 
Torsdag
Jobbar som vanligt, sen är det bokrelease på kansliet där jag jobbar. SDUF firar 50 år iår, så dom har gjort en tjock bok med SDUFs historia och viktiga personer genom tiden. Blir spännande få läsa boken!
 
Fredag
Efter jobbet är det julbord med SDUR och SDF. Det blir en lång men mysig kväll. Perfekt för min födelsedag. Innan julbordet får jag inte glömma att hämta mina prints!
 
Lördag
Åker tidigt till Örebro för att finnas på plats i Å5. Dövföreningen i Örebro har öppethus och luciafirande tillsammans med en familjförening. Där fick jag och några andra visa upp sitt arbete dvs prints, ritningar och bok. Hoppas att många kommer! Åker hem på kvällen, hoppas då att vi hinner kanske med IKEA. Annars blir det vila därhemma.
 
Söndag
Just nu ser det ut som att det blir lite städning och födelsedagfirande hemma hos oss. Beror på om fönstergubbar är klara med våra fönstren på fredagen. 
0 kommentarer