Chilipeppar börjar bli röda!!


Mina chilipeppar har varit gröna jääätteeelänge, (alltför länge så man funderade nästan om de är gröna och kommer aldrig bli röda som sina "föräldrar").  Ibland blir man ju inte likt sin släkt, ibland annat jag som blev döv medans ingen annan i släkten är det. Haha.

Ja, så i fredags blev en chilipeppar lite rött på änden, men det blev mer och mer rött under helgen.  Här på bilden ser ni nytagen bild som togs för 15 minuter sedan.  Yeey!

Det är cirka 8 stycken chilipeppar i köket på tre krukor, sedan är det ännu fler i sovrummet.  Har inte räknat där så noggrant men runt 10 stycken är det iallafall. 

Måste nog börja fundera på vad man ska använda dessa chilipeppar till redan nu. 

Godmorgon!!!
3 kommentarer

Självporträtt?


Målar nu för första gång på ateljébordet. Efter ha fått kommenterar i söndags om min målning på ett ansikte som finns på väggen, bestämde jag mig att göra en ny. För jag tyckte att den var inte så speciellt, typ ingetsägande... Ja.  Så dendär ny målning blir kanske självporträtt, vi får se. 

:) 

0 kommentarer

2 fest i 1

Igår hade vi inflyttningsfest och födelsedagsfest samtidigt hos oss! Det är vi två som har ny lgh och ville visa upp de för mina släkten. Sen är det mina kusiner som fyllde år för ett tag sedan. 


Servade upp goda plockmat såsom quesdillas, röror, fina ost och skinka, ölkorv, päron, melon, vindruvor, oliver, nybakad bröd och tårtor från Vete-Katten, småkakor, bubbel vatten, ciderläsk och kaffe. 

Trångt därinne i vardagsrummet men mysigt var det. Längesen sist vi allihopa var tillsammans på en samma plats, så lite trång skadar nog inget! 

Tack sååå mycket att ni kom och för all gåvor ni gav till oss.

2 kommentarer