Sjunken fartyg

Sjunken fartyg. 
Sjuk Elly.
Bara ligga o tycka synd om mig själv.
Buhu!!

0 kommentarer

Christian, the lion.

 
 En lejon blev omtagen av två personer när han var ung, med tiden blev han alltför stor för att kunna bo kvar. Så släppte dom honom ut i Afrikas savann. Ett år senare letade dom efter honom, i hopp att dom skulle finna Christian, lejonen.
Klicka och se två minut klipp om vänskap! sååå söt!
0 kommentarer

Fina filmerna

 
En vacker scen ur filmen Jane Eyre.

vilket fin start jag fick på höstlovet. Satt och grät och grät åt filmen Jane Eyre som kom ut år 2011. Så fin film, herregud. Jag är helt inne på att kolla på sådan film, igår kollade jag på En ung Jane Austen, 2007. Som var också bra, bara för jag gillar sådan filmer. För ett tag sedan kollade jag på Young Victoria, The Duchess och filmen som man tröttnar aldrig på - Stolthet och fördom, 2005. Kläderna och kultur som förekommer i filmerna, i´m loving it!
 
Allt började när jag råkade klicka på fel film i Viaplay, skulle kolla på något komedifilm men kom fram till - Anna Karenina, 2012 istället. Man blev verkligen galen i filmen, så man letade fram boken som Lev Tolstoj ha skrivit. Jag har tagit uppehåll av boken men i onsdags tog jag fram boken igen. Andra delen, fram hit har det verkligen förklarats många saker detaljrikt men ändå hemlighetsfullt.
 
Om ni känner till något liknande film som jag nämnde, tipsa gärna dem! Nu ska jag gå och tvätta bort all torra saltaktig tårar på kinderna. Kram.

EDIT Nyss upptäckte jag att jag har skrivit nåt beskrivning av vad filmerna handlar om. haha. här kommer de!
 
Jane Eyre 5 av 5
En flicka förlorade sin föräldrar, så kom hon fram till en kvinna som skickade henne till en barnhem. Där växte hon upp och lärde sig värdefulla kunskaper. När hon var vuxen nog lämnade hon skolan och sökte en jobb som privat lärare till en flicka som bor i en stor gammal "slott. Där bodde även en man... som bär en hemlighet...
 
En ung Jane Austen 4 av 5
Författaren Jane Austens unga vuxenliv. Hon bör gifta sig med någon man, men det fann aldrig någon passande. Familjen oroade sig om att hon skulle bli ensam och fattig, så försökte dom få ihop henne med en karl från en rik familj. Honom tackade hon nej till, för hon tyckte inte om giftermål. Samtidigt har hon träffat en elak och självisk man som kom på besök på hans farbrors order.
 
Young Victoria 3 av 5
Victoria, som ska bli Storbritanniens drottning. Filmen handlar om hennes första regeringsår. Under tiden träffade hon en man som blev hennes bästa vän.
 
The Duschess  4 av 5
Kvinnan i filmen är berömd och populär bland folket, hon uppmärksams mycket av många. Hon lever ihop med en tråkig man, så tråkig så hon fann gnistan hos en annan karl. Vad hände det när maken fick reda på det?
 
Stolthet och fördom  4 av 5
En familj trodde att dom har säkrat sin framtid efter ha fått besök av en rik karl som ville gifta sig med äldsta systern Jane. Men karlen hade med sig vänner från London, bland annat den snygge men snobbige mannen.
0 kommentarer