Ena öga ville inte öppna sig

Efter två veckors "göra-fan-vad-man-vill" är det dags att sätta väckarklockan till användning.
Jobbar extra i en vecka, sen får vi se vad som händer.
Te och skinkamackor här.
Gomorron!
0 kommentarer

Röd klöver

All blommor såsom lupiner, smörblomma och flera andra fina blommor har vissnat och begravt ner sig i trista färger. Vasen här hemma stod tomt rätt länge. Blommor i mataffären är dyra. Man glömmer alltid att köpa blommor när man är på något marknad. 
Så en irriterande Elly gick ut på jakt efter blommor att sätta i vasen. Efter ha funderat på att stjäla grannens prästkrage under natten, bestämde hon att det är opassande och osnäll. Gårdagens eftermiddagspromenad fann hon dessa blommorna. Smala, enkla och försiktig med färgen. Perfa. 
 
Glad Elly som har inte något tomma vas länge. 
1 kommentar

Mini zoo


Sjukt kass bilder på djur inne i djuraffären. Togs med min mobil.
Om ni har tråkig, som jag har just idag. Ta promenad till något djuraffär som har djur. Omg såå söta! Då menar jag kaninerna å hamstern. Absolut inte fåglar, spindel, vandrar pinne å syrsorna. Sen tycker jag synd om fiskar som bara simmar simmar simmar. Dom kanske tycker om det, det gör dom säkert. Men man blir bara tveksamt till det när man ser deras klaff till munnen som får dem se ledsen ut. haha.
 
Jag själv är rätt tveksamt till att ha djur. Jag tycker synd om djur som bor i bur eller något liknande. Också för jag vet att jag orkar inte att ha något djur att se efter. Men katt är en av de få som jag kan tänka mig att ha själv. Dom är ju en självständig djur som kräver "bara" kärlek å mat i något bra hem med något trädgård.
 
Men idag, när jag såg kaninerna. Då kom jag på Timjan. Den enda kanin jag haft. Svart och fin. Men trist var det svårt att kela med henne pågrundav dom fick bodde i en stor bur med tillgång till marken. Så dom grävde ner sig under marken och bodde där. Sen var jag skitkass på att komma till kaninerna å ge dem mat å kärlek. Usch. stackars dem.
Resten av kaninerna jag ha levt med är det lillsyrrans som hade haft tre olika kaniner. Rosmarin, Klöver, Kola. Så hette dom tror jag. :)
 
Ärligt blev jag kramsugen när jag såg kaninerna idag, dom är ganska rolig och söta. I framtiden, när ens barn vill ha något annat djur än katt får det bli kanin! inge nåt smått inomhus! -Anteckna-
1 kommentar