Sjukskriven

Hej på er.
Ja, efter ha träffat läkaren i tisdags fick jag bli sjukskriven fram till nu måndag.  All proverna visar att jag är frisk. Så misstänkte hon att jag har något form av magkatarr. Det är alltså mentalt som ha påverkat kroppen. När man ha tänkt efter instämde jag med läkaren. På sistone när jag ha varit sjuk (förkyld osv) då sätter jag hög krav på mig, en press upp till en mål som kunde inte nås. 

Fick iallafall en medicin som ska tas i två veckor. Som lugnar min mage från att bli påverkad. Sen måste jag se till att ta det lugnt själv. :)

Nu ska jag möta upp H och fika! Middag med vänner ikväll. Sånt behövs tror jag. Så jag kan tänka på något annat. :)

Kram!
0 kommentarer

General Grievous


Onda ögon skyr ljuset.
 
-Spanska ordspråk
0 kommentarer

Säng- och soffadag

Idag var jag på sängen eller soffan för det mesta. Vaknade så pass sent än vad jag bruka göra på sistone. nämlingen klockan 13! haha herregud, man fick lite ångest att man har inte förbrukat dagen väl. Men sen blev det värre. Haha, så gav man upp och tog det lugnt.

Surfade runt ute på internet och drömde bort att man var frisk och befinner någonstans där det är varmt. Thailand, Jamaica, New Mexico...
Idag mår jag okej men haft lite illamående ändå. Också lite ont och kalla i benen o fötter. Vi får se hur det blir imorgon. Hoppas att dom har något svar på vad som pågår i min kropp.

Kram!
 
0 kommentarer