Två fina människor


När man åkte skidor på backarna i Romme, skapades det trist nyhet. Att två människor ha gått bort under natten.   Ni gick bort under natten efter en olycka på motorvägen. Allt var kristallklart, tyvärr var vägen även det. Ni halkade. Ni var inte ensamma ute på vägarna. Tyvärr råkade lastbilen vara just där. 

Dagen därpå på backarna i Romme sken solen vackert. Som det var med mening. 

<3Edit: Jag har lagt och satte ihop två olika bild till en samma. För att de ska kunna va tillsammans. Samt alla som saknar dem skulle glädjes av bilden. Det uppskattades mycket. Härligt att höra.

Frida & André
0 kommentarer

Juletiden

Julen är snart förbi. Redan ifjol har jag bestämt mig att göra något annat på julafton än att vara med familjen å fira julen. Sjukt trött på all traditioner vid juletiden, även om de är så mysiga å värmande. Man liksom bara sitta och äta en massa medans man väntar på något ska hända. Nu låter det rätt negativt men ofta får jag sådan känsla. Vill bara göra något nytt, starta en ny tradition vid juletiden. Man ska liksom tänka "yes det var jättehäftigt" så man längtar tillbaka. Nuvarande jultradition är PRECIS liknadan varje år. Man kan typ komma ihåg bara tre-fyra olika julafton på mina 22 år fram till nu, när det borde va minst 10 olika? 
Jag förstår, det är bekvämt och så vet alla vad som ska hända. Men vad ger det er? 

Nä, nu låter jag rätt negativt. Hoppas att ni förstår hur jag menar? 
Ändå var jag med och gjorde "lite" julgodis. Mysig stämning var det men när man tänker på all kcal, mår man illa. Ska ändra på detta någon gång. Men ändå åt jag en del, för att de är god och det är jul! :)


Skickade å bad om jobbpass under julen, tänkte att inte så många skulle ge sig frivilligt till att jobba under julafton. Så fick jag några nattpass den 23,24,25 dec. Perfekt. Vad gjorde jag för nytt och nytta? Ja, jobbar för första gång på julafton. Nytta - få flygplaner bli fin, så all resenärer får fin resa ut från Sverige.

Men ändå bör man ha lite julmat på självaste julafton, det ser jag inte fel i. Så det blev trevligt på jobbet när vi serverade julmat klockan halv ett på morgon den 25 december. :)

God jul var det. Undrar hur det blir nästa år. Hoppades mest på att få fira julen annanstans än de vanliga inom familjen. Hos mig och Daniel till exempel, måste ba få flytta först. Eller utomlands.
1 kommentar

u. u. u. u.

0 kommentarer