Cykling

En depå med blåbärsoppa å banan med bullar. Siljanrunt (7mil)
 
Snart är det två år sedan jag cyklade Siljanrunt med syrran å pappa, vi valde att cykla endast 7 mil. (Man kunde välja mellan 7, 12 och 16 mil). Och nu är det två år sedan jag cyklade helt själv under påsklovet, cirka 4 mil ute på landet hos mamma.
 
Synd att cykling i Örebrostaden och inne i gymmet känns inte detsamma.
 
0 kommentarer

The sun and the snow

Solen har verkligen skinit i flera dagar i sträck nu. Innestan i Stockholm har inte snö på marken längre, medan i Värmdö finns det litegrann kvar. Skönt, men stackars mamma och styvfar som råkade bo i området solen ha glömt bort. Där finns det gott om snö fortfarande. Området heter Bergshamra, söder om staden Norrtälje. Tänkte att ni snöälskare skulle vilja veta. haha.
 
Hittills på påsklovet har jag varit hos mormor och fira hennes&morfars födelsedag. Också haft möte med lägergruppen där planerar vi läger för barn och ungdomar som är medlem hos SDUF. (Sverige döva ungdomsförbund). Så fick jag reda på att jag ska jobba en vecka i leksand under julimånad, härligt. Också rätt skönt, för i min kalender var det helt tomt efter 7 juni - dagen jag tar student. herregud haha.
 
heeeeeeeej!
 
0 kommentarer

Q

Har tvättat klart all kläder, städat litegrann också. Det var hur tråkig som helst, men imorgon får man äntligen åka hem till Stockholm.

Nu ligger jag och äter en snabbsallad med mozzarella, körsbärstomater, soltorkad tomater, rödlök, citronsaft med lite turkisk yoghurt.
Tänkte att ni skulle kanske vilja veta de. :)

Påsklooooovvv!!!!

1 kommentar