Den andre arbetsdag.

Igår var det min första arbetsdag men fick vara ledig. Så min allra första arbetsdag efter studenten (jobb i Arlanda räknas som extrajobb) var jag hemma och tog det lugnt. Passade på att handla en massa mat för en handfull middagar. Lagade god wok till middag, ska skriva en tips till er senare angående wok.

Nu är jag på bussen mot stan. Arbetslivet för min del har börjat.

0 kommentarer

Slutet av sommarlovet

Efter ha kommit hem från New York gav jag mig själv knappt något ledighet. Jobbade direkt 5 nätter i rad på Arlanda. Därefter var man i björkö i en vecka och njöt av skärgården i västkusten. Några snabba sväng till några smultronställen såsom Ullared, Smögen och Tanumshede.

Idag skulle jag egentligen jobba nu på natten som två nätter bakåt. Men mådde matt och det visas tecken som tyder på att man kanske får feber snart, så stannar jag hemma idag. Suck.

Imorgon är det mitt sista natt på Arlanda innan man tar lite ledighet framför den nya jobbet som börjar på tisdag. Ni anar inte hur mycket jag ha längtat efter detta!

Ska se till att jag tillfrisknar nu, så missar man inget!


Om jag har tid och kom ihåg, visar jag några bilder från New York som man ha tagit med kameran. Om det finns ens några fina, har inte hunnit med att kolla genom bilderna.

På återseende!

0 kommentarer