Flat

Har sökt efter något lägenhet att hyra fram till man tar student. Det har bara gått kasst. Får endast rum som svar på min fråga. Nej jag tänker inte dela lägenhet med någon som jag inte känner.
En vecka sedan mailade en man med invandrare-känsla namn mig och föreslog at vi skulle dela lgh. När jag började säga nej på en vänlig sätt, då kom han med en mår-illa-förslag. Att hyran ligger endast på 1500 kr/månad om jag ställer upp me städning en gång per vecka. herregud.

När man får napp, då ändrar hyresvärden sig. Eller hyrar dom ut endast tre månader. hallå? Hur kan man göra sig hemmastadd när man har så kort tid på sig? (nej, det behövs inte tre månader innan man känner sig hemma, utan man tänker troligen på vart man ska bo när tre månader ha gått osv... ).

Letar naturligtvis i Örebro. Herregud.

Hjäällpp!
0 kommentarer

Kista Gallerian

En lördag som idag, valde jag att umgås med syrran. Det blev middag och lite shopping. Food court inne i kista är sjukt gött! Man brukade gå runt i flera tiotals minuter för att bestäm sig vad man ska äta. Men idag beslutade vi oss rätt snabbt. ;) Grekisk grillad fläskkarre på spett med klyftpotatis. Man tröttnar aldrig på de. :)

Nu hemma, ska visst kolla på en film på fyran. "Something borrowed" heter filmen. Syrran tipsade.

Imorgon är jag i Örebro igen! See ya.

0 kommentarer

tygkassar

Efter ha skrivit förgående inlägg, googlade jag efter tygkassar. Oh My God säger jag bara. Det finns sjukt snygga, coola, unika, dhlkfsbf..... Eftersom jag själv har redan många, så köper jag inte nya. Det blir bara larvigt. Att ha en garderob för tygkassar som man hinner nog inte att använda allihopa.
 
Så tipsar jag istället!  ( *poff* ännu en kategori! )
 
 
 
Länkar leder dig till hemsidor som säljer tygkassar med olika tryck. De flesta säljer endast ekologiskt.
Ni, man kan köpa tygkassar precis varsomhelst. Men tänk på att man tröttnar på väskan om många andra har likndan. Så, köp gärna kassar annanstans som på mässor (där många
företager säljer sina varor, då har dom oftast coola tygkassar som "reklam"). Man kan självklart designa eget på www.spreadshirt.se, där har vi studenter 10% rabatt på allt.
 
Pimp your style!
0 kommentarer