Nuläge och Tack

Är hemma i en liten by utanför Norrtälje. I natt lyckades jag med att sova på sidan, vilket som jag inte kunde sedan fredags. O, det var nästan en av viktigaste detalj utav ens vana angående sömn. Igår kom det ut mat som jag åt i måndags, haha. Ja, det tar cirka en dygn för mig mellan ätande och rensande. Fick två olika "medicin", Alvedon och något annat som dämpar inflammationen. Så det skulle inte dyka upp igen från såret (i magen), antar jag. Så nu är det en period där jag äter en massa piller per dag. 2 olika vitaminer och P-piller per dag och sen dessa smärtstillande några gånger per dan. Känner mig som en knarkare, vilket som min Daniel brukar kalla mig varje kväll då jag tar min dagliga piller. Hahah. <3

Värker dyker upp då och då, försvinner när man ha tagit Alvedon. Ryggen värker mest på grund av min gång för nutiden. Går tyvärr lite lutande framåt, för annars gör det ont i mina tre såret. De känns då som att de spricker nästan. Ångrar nu att jag köpte aldrig massage-dyna till mig själv som älskar massage. Suck.

Men i övrigt sett, betyder det att jag är på god väg till att bli en normal människa igen.

------------

Daniel min kom överraskande hit förut idag, blev helt stum. Ingen visste att han skulle komma. haha. Äntligen får man träffa honom efter all dagar.

Sen så fick jag en obeskrivligt sött "krya på dig"-brev från Morfar och Mormor med lite pengar eftersom dom ville skicka blommor till mig, men visste inte riktigt vart jag finns. En massa tack-kramar till er! Tro mig, jag ska köpa mig en handfull blommor! Det behövs, all färger utomhus har snart blivit så fåtal.

Ni, andra som bryr sig om mig och hörde av sig. Jag önskar att jag kunde laga en stor middag till er allihopa.

Puss på er!

1 kommentar
murray

<3333333