Kitty

Satt och kom på att jag saknar att ha katt i närheten. Så letade jag fram bilder på min familjens katter, då hittade jag denna bild. Togs sommar 2011. När dom var endast fyra veckor gamla och knappt större än min fot. Mamman är Crudo. Kattungar från vänster, Shabo, Bob, Gandalf. Verkligen en av mina favoritstunder hittills. Man kunde titta på kattungar dygnt runt, se hur söta de var vad än dom gör. Litet, så man får plats en kattunge i ena hand. Deras tassar. Spetsig, stela svans.
 
Bob lever nu hos en annan familj. Gandalf dog pga närningsbrist. Shabo bor hos min syrra nu. Crudo bor hos min mamma och styvfar.
 
Meow Elly
0 kommentarer

The hat

Jackan, halsduken, jeansen och skorna var svarta, utom hatten som var grå.
 
Idag var det skidskor på idrotten, i en hall som ligger tre minuters promenad från min lägenhet. Vaknade och hostade, dämpade de med en stor kopp te framför tv. Blandade sedan ihop varm choklad i en engångskopp med lock, och så tog jag med de till hallen. Stod och tittade på dem som åkte skidskor med ubersöta hjälmar.
 
Biologi, inställd Historia och Engelska. Klockan var fem, när jag var i stan efter ha varit i skolan. Då började jag med sökande efter skorna. Det räckte med min favoritaffär, MONKI. En par skinnskor i min storlek stod där ensamt.Visar er senare! Med andra skor som jag ha lovat tidigare att visa. bland annat kilklackskor och platåskorna.
 
Gick sedan runt i några timmar med Nadia och åt chips som bjöds där. Rätt god den! Nadia, tack för sällskapet!
 
Nu är man hemma och myser framför serien HIMYM.
0 kommentarer

Vinterskor

Igår, när jag var tuvugen cykla in till stan och lämna saker till en. Snöade det fullt ut. Varje år hittills brukade jag plågas någonstans på kroppen, när man är ute i snön. Här har ni exempel:

Höstjacka med tröja under.
Tygskor med raggsockar.
Mjukbyxor över strumpbyxor och kjol.
Tunna vantar som blev blöt direkt, som sedan är aldrig torr.

Nu får det vara nog, med dumma trick som inte funkar. Jag fixade mig dunjacka, som ger mig midja och är heltsjukfantatisk! Tjocka strumpbyxor i neutrala färger är köpt! Så och si, två punkter är avbockat!

Tillbaka till historian, det snöade, jag tog mina gamla vinterskor som jag och min mor köpte 2008. Med raggsocka för säkerhetsskull, är ju sjuk. Så man ska se till att varje kroppdelar ska inte behöva frysa. Endast 20 meters gående krävs innan jag kände något blött och kallt i mina skor.

Okej, imorgon ska jag ut på äventyr och letar efter vinterskor! Det ska vara skinn, smala, ha något päls som innefodral, dragkedja, svart och har max 2 centimeters klack.
Boot Dolores från Minimarket har allt som krävs, men plånboken är tyvärr inte god vän med dem.

Vantar också... Skinn? hmm...

Kram Elly
0 kommentarer