Packar, packar

Högen med kläder och saker som ska tas med, bara växer hela tiden. Trots jag valde att bara ta med endast en av varje förutom underkläder. Fattar inget.
 
Det är verkligen en utmaning att packa i en ryggsäck som borde räcka i 10 dagar ute i skogen.
 
I Nederländerna.
 
Hejsvejs.
 
 
0 kommentarer

HTML-arbete pågår

 
Nu är jag inne i en peroid, där jag sitter vid datorn och försöker skapa en ny verk med hjälp av HTML. Efter blogg.se har ändrat sin utsteende och system, så dyker det upp nya koder som man har aldrig sett tidigare. När man har nog lärt sig de mesta, då handlar det bara om att bygga ihop själv till något man vill ha. Sånt tar tid, men alltid kul!
 
Det regnar. Har inte badat i den svenska vatten sen ifjol. Augusti är snart här, ibland dyker det tankarna om jordens undergång. Eftersom det närmar sig. Nu sägs det att dessa folk som har skrivit kalandern, säger att det blir inte av.
 
Pi.
0 kommentarer

Elly Persson

Efter ha funderat jättelänge på att skapa en ny blogg, gör jag äntligen det. Efter fyra och halv år kändes det rätt svårt att lämna en webbsida där jag har använt rätt mycket. Tusentals bilder och ännu fler meningar lagras där. Vad jag har gjort och skrivit sen när jag var en sextonåring tjej, har inte rätt till vara på en samma plats som bilder och meningar som jag kommer att fota och skriva. Som nittionåring.
 
Nog om ålder. Det är bara en siffra. Men just nu känns det att jag behöver nystart och så då borde jag kunna skriva vad som helst utan behöva oroa mig att de skulle blandas ihop med gamla inlägger.
 
Hoppas att ni gamla och naturligtvis nya läsare gillar min nya ställe.
 
Pusshej!
0 kommentarer