julhyacint

I Måndags var det sista lektion i blomsterbinderi. På våren har jag ASL (american sign language) på ind.val tror jag.

Eftersom det var sista gången erbjöd läraren oss att välja ihop tre olika växter och sätt ihop dem i en korg. Så sedan pyntar man korgen med något julaktigt. Valde att ha en vit julhyacint med två andra gröna växter och grönmossa på ytan. Satte dit en guld korsett som jag har gjort själv. Blev jättenöjd!

Men... Jag åkte ju hit, Stockholm i torsdags. Hade tyvärr inga möjlighet att ta med korgen, så den fick stå där ensamt. Och dör... Kommer inte hem förrän 7 januari. Bilden togs i torsdags, då hyacint har blommat lite. Trist att jag får aldrig se hur det kommer se ut. Aja!

0 kommentarer

Julpjäsen

Varje år har eleverna som ska ta student ansvaret ang. julpjäsen. För oss RGD är det tradition att härma våran lärare som jobbar inom RGD i Risbergska skolan. Sedan 6 december har vi bara övat och filmat all scen, sätta ihop dem till en pjäs! I torsdags blev det äntligen premiär, det gick jätte skoj. Fick många applåder och kommenterar om hur bra vi var.
Jag ska nog ladda upp här båda filmen och film på när vi var på scenen, någon gång när de är klara. Det blir nog nästa år! Håll ut!

Bild: När jag stod på scenen och övade att säga att LÅW är min roll's förebild.

0 kommentarer

egyptiska pund

Måste bara tacka er igen, ni som gav mig egyptiska pund i present!

1 kommentar